maandag 29 januari 2007

Venkel, sinaasappelsalade: Janneke bedankt!



Vandaag in Janneke Vreugdenhils collum koken etc in NRC next ... en nu al de begeleidende foto op mijn log om dit heerlijke slaatje waar ik net van genoten heb even te promoten. Dank je Janneke!
Per persoon:
1 navelsinaasappel geschild ontdaan van witte velletjes in dunne plakken snijden
Een 1/2 venkelknol ook in hele hele dunne plakjes snijden
Een handje rucola of waterkers
50 gram zachte geitenkaas in stukjes
15 zwarte olijven gehalveerd
Alles op een schaal draperen en er goeie extra virgine olijfolie en peper en zout overheen doen

1 opmerking:

  1. Anoniem10:43 a.m.

    Klinkt lekker!
    Er zit wel vaker een Venkel in het Odin-pakket, toch steeds lastig om er een leuk recept mee te verzinnen. Deze gaan ik onthouden! Dank!

    BeantwoordenVerwijderen