dinsdag 30 januari 2007

Couscous met kip en kaneel ... op dinsdag


Heb je dat wel eens, dat je 's ochtends opstaat en je al verheugd op het avondeten omdat je om 7 uur 's ochtends al zin hebt in.... couscous?
Dat overkwam me vanochtend dus.

Couscous met kip en kaneel

2 kipfilets over de lengte in 3 repen gesneden
1 eetlepel Ras el Hanout kruidenmengsel
olie


Smeer de kip in met de olie en ras el hanout en doe er peper en zout over. Bak in een grill pan circa 5 minuten.

Meng:

Fijngehakte verse munt
10 gedroogde gewelde abrikozen fijngehakt
10 dadels grof fijngehakt
250 gram gewelde couscous
50 gram geroosterde amandelflinters

Meng:
60 ml sinaasappelsap

1 theelepel kaneel
2 eetlepels olie
1 eetlepel honing
Roer dit door de couscous.

Serveer de kip bovenop de couscous.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten