vrijdag 18 april 2008

Kook- en Coachingstudio Krachtsoep!



Het is zover!!! De geboorte van mijn eigen bedrijf "Kook- en Coachingstudio Krachtsoep" waarin mijn passie voor koken wordt gecombineerd met mijn andere passie... (team)coaching!

Wat heeft Krachtsoep allemaal in de aanbieding?

Krachtsoep teams aan de kook:

Spreekt het je aan samen met je team de samenwerkingspatronen te verkennen en te bekijken hoe je de effectiviteit van je team vergroot? Krachtsoep organiseert spannende culinaire teambuilding events bedoeld om te prikkelen, te erkennen en je team elkaar culinair te laten verwennen. Uiteraard kan je met je team ook puur voor de gezelligheid een avondje in de kookstudio komen koken, it's up to you!

Krachtsoep personal coaching:

Krachtsoep personal coaching helpt je via een aantal coachingsessies in contact te komen met je reeds aanwezige potentieel en het (her)vinden van je eigen weg. Wil je het nuttige met het aangename combineren? Krachtsoep biedt je de mogelijkheid om tijdens je coachingsessie samen met je coach te koken en eten. of vind je het juist prettig als de coach voor jou heeft gekookt en je daar samen met je coach als onderdeel van je coachingsessie van geniet? Alleen een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook!

Krachtsoep open kookworkshops:

Krachtsoep organiseert regelmatig kookworkshops rondom een bepaald land of thema. Je kunt je hier individueel voor inschrijven.

Krachtsoep open tafel:
Eens in de zoveel tijd organiseert Krachtsoep een open tafel waar mensen samen kunnen komen en met elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd een goed gesprek kunnen voeren, al dan niet rondom een van te voren afgesproken thema.

Krachtsoep thuiskok:
Wil je dat Krachtsoep bij jou thuis, op kantoor of een andere locatie komt koken zodat je zelf ontspannen je gasten kunt ontvangen? Dat kan! Krachtsoep verzorgt de ingredienten, het servies, de tafelaankleding en wijnen. De filosofie van Krachtsoep is om te koken met eerlijke dagverse ingrediƫnten & Nederlandse kwaliteitsprodukten, bij voorkeur zoveel mogelijk van het seizoen. Krachtsoep kookt graag volgens de Franse, Italiaanse & Aziatische keuken. Uiteraard staat Krachtsoep ook open voor andere culinaire voorkeuren.

Geinteresseerd? Stuur dan een e-mailtje naar info@krachtsoep.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Meer informatie kun je vinden op www.krachtsoep.com

2 opmerkingen:

  1. Anoniem5:00 p.m.

    Gaaf Ingrid! super aktie, kan ik je eindelijk boeken! Heel veel succes concollega,

    Manja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1:43 p.m.

    Wat een goed plan!

    BeantwoordenVerwijderen